søndag 25. mai 2014

God søndag fra syrommet!


Endelig har jeg kommet ordentlig i orden på syrommet. En helg alene var det som skulle til for å få ryddet skikkelig - og da er det jo som kjent mye hyggeligere å være et sted. Når ting har sin plass, og man ikke bare må flytte på rot for å få gjort noe.
Nå ser det kanskje ikke så ryddig ut her, men idag har jeg vært igjennom alle vår- og sommernumrene jeg har fra Ottobre for å finne mønster til barna. De trenger nye shortser og t-skjorter, og det er på tide å få brukt noe av alle godbitene som ligger og venter.
Når jeg finner mønster jeg liker og som jeg tror jeg kommer til å bruke mange ganger, tegner jeg dem av på dampsperre (sånn plast man bruker i veggen eller under gulvet) og klipper ut. Da holder de mye bedre enn sånn tynt mønsterpapir. Mange mønstre er nå klare til å bli overført til stoff.

Jeg skal få tatt noen skikkelige bilder av rommet en dag, men sånn i hurten og sturten viser jeg et lite glimt her. Rommet er i kjelleren, men vinduet er såpass stort at det ikke blir mørkt. Gjennom det har jeg fin utsikt rett i kjøkkenhagen og på terrassen.


En lang pult til alle tre maskinene, et stort klippebord med praktisk oppbevaring under og en hylle til stoff er alt man trenger.