verdens mest kjente banan |
(perfekt å lage når bananene har ligget litt lenge og blitt brune)
Oppskriften kommer fra Unaiten og er derfor i cups. (1 cup = 2,4dl)
2 cups mel
1 tsp natron
1/2 tsp salt
1/2 cup smør (150gr)
1 cup sukker
2 egg
2 bananer (hvis de er små så ta tre)
1/3 cup melk
1 tsp sitronsaft
1/2 cup hakkede nøtter (min favoritt er valnøtter, men de kan både byttes ut og sløyfes)
Sikt mel, natron og salt.(jeg pleier å sløyfe dette for det heter jo siktet hvetemel) Rør sukker og smør hvitt, ha i egg og moste bananer. (bruk gjerne sånn "potetmoser" til dette) Bland alt. Ha i melk og sitron.
Stekes i brødform i 50min poå 175'C
dagens resultat |
Note to self 2: Ikke ta på ovnen innvendig når den er 175'C
Note to self 3: Bananbrødet er utrolig godt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir kjempeglad hvis du vil legge igjen et lite fotspor, så kan jeg finne veien til deg også!