onsdag 9. mars 2011

Ommøblering, garderobeskap og planlegging...

Med jevne mellomrom begynner arkitekthodet mitt å bli aktivt i heimen. Jeg får lyst til å ommøblere, pusse opp, bygge ting osv... Mannen er ikke alltid like fornøyd, men denne gangen har jeg bare fått positiv respons. Vi trenger bedre garderobeløsninger, og sånn som rommene våre er nå fungerer det ikke så godt. Poden deler rom med kontorsakene våre(som vi bare trenger når han sover), og hengeskapene til våre klær.

Så, nå ser det ut til at han må forlate det største rommet, men til gjengjeld få slippe å dele med noe som helst, bortsett fra en gjeste-kose-syke-seng.

Nå er det full planleggings. Skal vi rive de gamle originale ,og en anelse upraktiske,  skapene fra 50 tallet? Nye skap? Male vegger? Gjenopplive Stolmen (fra IKEA)? Nye hyller? Skapdører til gamle Billy?Har du noen gode eksempler på garderobeløsninger, fine skap eller smarte løsninger?

Som dere skjønner går man seg fort bort i planlegging og detaljer. Og i tillegg trenger vi nok en barnefri helg for å få gjennomførst det hele. (Poden på halvannet ble rasende da han ikke klarte å skru sammen pulken sin selv i juleferien, så jeg tør ikke engang å tenke på hvordan han ville vært i et oppussingsprosjekt)

Stay tuned for details.


(denne gangen prøver jeg meg med planlagt publisering - når dette legges ut er jeg på jobb)

1 kommentar:

  1. Skjønner deg godt, elsker å ommøblere selv :)

    Sist kjøpte jeg garderobeskap her www.skapskredderen.no.
    Ble veldig fint det altså. Greit å bare fortelle hva man vil ha og få det montert akkurat sånn ;)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad hvis du vil legge igjen et lite fotspor, så kan jeg finne veien til deg også!