søndag 26. juni 2011

For ett år siden...


Giftet vi oss. En fantastisk dag med masse hyggelig folk. Jeg har vist flere bilder fra dagen før. Idag er det bryllupskaken som får spotlighten. Den hadde mamma laget. Min flinke, snille mamma.


Kaken bestod av to bløtkaker og en sjokoladekake. Alle trukket med ekstra hvit marsipan fra Cacas. Tre etasjer blir det med tre fat i ulik høyde. Jeg syns trikset med å ha en sjokoladekake var genialt. For det er fler enn meg som ikke er så veldig begeistret for kremkaker. Så godt smakte det da...

En bit har ligget i fryseren til nå. Sånn at vi skal kunne mimre litt og spise opp siste rest av dagen nå, ett år etter. Jeg trodde det var en bit av bløtkaken som var spart, så lykken var stor da jeg åpnet sølvpapiret og så at det var en bit av sjokoladekaken som lå der. Mannen ler fortsatt av at det går an å vise sånn pur glede over en bit sjokoladekake.


Mannen og jeg tjuvstartet litt på feiringen med en bedre middag og en god vin igår. Og altså halvparten av bryllupskakebiten. Dagen idag har vi tilbrakt sammen alle tre. På tur til et idyllisk lite sted jeg skal fortelle mer om senere.

1 kommentar:

Jeg blir kjempeglad hvis du vil legge igjen et lite fotspor, så kan jeg finne veien til deg også!