søndag 19. juni 2011

Meitai og "bæresko"

Igår var vi i navnefest hos en liten skjønning. Foreldrene hadde ønsket ham en mamalaga meitai*. Det fikk han selvfølgelig, og med "bæresko" som bonusgave.Meitaien er sydd av cordfløyel fra stoff og stil på den ene siden og giraffstoff kjøpt på etsy på den andre siden. Foret med fleece i ryggen og i stroppene ved hofter og skuldre. Skoene er sydd i samme cordfløyel, med såle av vanntett stoff, også kjøpt på etsy, foret med fleece og med giraffstoffet inni. En strammestrikk rundt ankel, og en øverst gjør at skoene sitter godt på.

En meitai bæresele består av et firkantet bærestykke og 4 seler som knyttes rundt livet og skuldrene til den som bærer. Man kan bære både på magen og på ryggen med denne. 

2 kommentarer:

  1. Herlig med spesial-laget mei tai, og så flott med matchende sko til. Jeg hadde blitt knallglad for en sånn gave om jeg hadde ny baby, det er sikkert og visst.

    SvarSlett
  2. Som mottakere gleder vi oss stort til å begynne å bruke den fantastiske gaven. Men først må barnefaren bli kvitt den særs vonde ryggen som all bord-, telt- og stolbæring har forårsaket :)

    SvarSlett

Jeg blir kjempeglad hvis du vil legge igjen et lite fotspor, så kan jeg finne veien til deg også!