søndag 5. juni 2011

Tre på tur med telt!


Vi har gjennom de siste årene opparbeidet oss rikelig med turutstyr, og det har stort sett samlet støv. Så nå var det endelig duket for testing av nytt telt, primus, podens barnesovepose (han kan riktignok bli nesten dobbelt så lang og fortsatt få plass), nye liggeunderlag osv.

Vi pakket alt vi trengte. Rart hvor mye man trenger for en natt. Det er jo så mye som må med uansett hvor lenge man skal være borte, så egentlig burde man være mer enn en natt for å få igjen for bæringa. Men, det fikk holde med en natt i denne omgang.

Jeg, med poden i meis, og liggeunderlag og en sovepose på ryggen, mannen med resten. Tilsammen omtrent 50kg på ryggen. I overkant av 200 høydemeter på 2,5km. Tungt.Definitivt verdt det. Badevann, eller vassevann er riktigere denne gangen. Pølser på primus, kokekaffe, masse maur, fuglesang, lek med vann, strikketøy i solnedgang, ender, vannliljer, konglekasting, små hender som tviholder på grus, konglesauer med amputerte ben, korte barneben som løper så fort de kan, sol, sol og atter sol. Perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir kjempeglad hvis du vil legge igjen et lite fotspor, så kan jeg finne veien til deg også!